Poliisi tutkii American Idol -tähti Mandisan kuolemaa – löytyi kotoaan

Artisti Mandisa, 47, on löytynyt kuolleena kotoaan Tenneseessä. 

American Idol -ohjelman kautta tunnetuksi tullut Grammy-palkittu artisti Mandisa, eli Mandisa Lynn Hundley, on löydetty kuolleena kotoaan Franklinissa, Tennesseessä. Hän oli 47-vuotias. 

Kuolemasta ilmoitettiin 19. huhtikuuta. Kuolinsyy ei ole vielä tiedossa, mutta Franklinin poliisilaitoksen virkamiehet ovat aloittaneet tutkinnan hänen kuolemastaan.

Mandisa tuli tunnetuksi American Idol -ohjelmasta vuonna 2005 ja sijoittui yhdeksänneksi. Hän julkaisi debyyttialbumin True Beauty vuonna 2007 ja aloitti menestyksekkään uran kristillisen musiikin parissa.

Hän julkaisi myös albumit, kuten Freedom, It's Christmas, What if We Were Real, Out Of the Dark ja Overcomer, jota seurasi Overcomer: The Greatest Hits.

Hänen menestyneimpiä sinkkujaan ovat muun muassa Overcomer, Stronger, Good Morning ja My Deliverer.

Mandisa voitti Grammy-palkinnot vuosina 2010, 2012 ja 2014 muun muassa parhaan nykyajan kristillisen musiikin albumin kategoriassa. 

Williamsonin piirikunnan ja Davidsonin piirikunnan oikeuslääkärin toimiston edustaja kertoi Independentille, että he uskovat saaneensa laulajan ruumiin, mutta hänen henkilöllisyyttään ei ole vahvistettu oikeuslääketieteellisillä testeillä.

Lähde: Independent

Lue myös:

    Uusimmat