Realin brassitähti iski kahdesti jättiläisten kohtaamisessa – välierien toiseen osaan kutkuttavat asetelmat

Real Madrid runnoo tasoihin – brassitähti sijoittaa illan toisen osumansa rangaistuspilkulta 2:49
Vinicius Junior laukoo Real Madridin tasoituksen rangaistuspilkulta.

Jalkapallomaailman jättiläiset Bayern München ja Real Madrid avasivat Mestarien liigan välierät tiistai-iltana Münchenin Allianz Arenalla 2–2-tasapelillä.

Bayern hallitsi ottelutapahtumia avausjakson alusta lähtien. Ensimmäisen maalin iski kuitenkin Real.

Toni Kroos vapautti komealla syötöllä Vinicius Juniorin nokikkain Manuel Neuerin kanssa, eikä brassitähti erehtynyt.

Bayern tuli toiselle jaksolle voimalla, ja Allianz Arenan yleisö pääsi juhlimaan tasoitusta ottelun 53. minuutilla. Leroy Sanén komea laukaus painui verkkoon ohi Andi Luninin.

Eikä aikaakaan, kun baijerilaiset jo juhlivat johtomaalia. Asialla rangaistuspilkulle päässyt Harry Kane, joka laukoi pallon verkkoon kahdeksannen kerran tämän kauden Mestarien liigassa.

Real ei kuitenkaan ollut valmis taipumaan, ja palkinto tuli 83. minuutilla. Kim Minjae kaatoi Rodrygon rangaistusalueelle, ja Vinicius pääsi laukomaan rangaistuspilkulta illan toisen maalinsa.

Viniciuksen maali jäi illan viimeiseksi, joten ensi viikon keskiviikkon Madridissa pelattavaan toiseen osaotteluun lähdetään kutkuttavasti tasatilanteesta 22.