Makupari, joka ei petä – Harri Syrjänen vinkkaa keväisen herkkuruoan: "Mun lempparirisotto"
Parsa ja sitruuna ovat kevääseen sopiva makupari. Testaa yhdistelmä tässä Harri Syrjäsen vinkkaamassa risottoreseptissä.
Pääsiäisruokia pohtiessa voi aloittaa kevään tällä herkullisella risotolla. MTV3-kanavan kokkiohjelmistakin tutun Harri Syrjäsen maukkaassa risotossa maistuu keväinen makupari: sitruuna ja parsa. Syrjänen on Instagram-seuraajilleen tuttu yhdessä kasarissa valmistuvista one pot -resepteistään, eikä tämä risotto tarjoa poikkeusta valmistustapaan.
– Takuu kevään merkki – risotto primavera. Mun lempparirisotto ja tietysti [one] pottina. Nyt on viimeistään aika unohtaa talvi ja siirtyä kevään odotukseen, julistaa Syrjänen Instagram-julkaisussaan.
Nappaa resepti: Harri Syrjäsen parsa-sitruunarisotto
Testaa myös:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto